Κορακακη / Anna Korakaki Annakorakaki Instagram Photos And Videos - Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Κορακακη / Anna Korakaki Annakorakaki Instagram Photos And Videos - Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. 97,316 likes · 9,684 talking about this. July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο.

Διαβάστε τι σκέφτεται και δείτε φωτογραφίες. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια. Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε στην εκπομπή sportify και τον περικλή μακρή στο … 0. Την έκτη θέση στα 10μ.

Olympiakoi Agwnes Shmaioforoi Sto Tokio Korakakh Kai Petroynias Cnn Gr
Olympiakoi Agwnes Shmaioforoi Sto Tokio Korakakh Kai Petroynias Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
| ριο2016 | iefimerida.gr | αννα κορακάκη, ολυμπιακοί αγώνες, ολυμπιακοι αγωνες 2016 Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση της άννας κορακάκη ήταν εξαιρετική, δεν κατάφερε να πάρει μία θέση μεταλλίου και κατέκτησε την έκτη θέση. Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε στην εκπομπή sportify και τον περικλή μακρή στο … 0. Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Ην έκτη θέση στα 10μ. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο.

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια. At the age of 20 and in just her maiden olympic campaign, she became the first greek. Welcome to my official sport page! Θερμή υποδοχή για την αν. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Την έκτη θέση στα 10μ. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η άννα κορακάκη πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Την έκτη θέση στα 10μ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε. She represented greece at the 2016 summer olympics, winning a gold medal in the 25m pistol and a bronze medal in the 10m air pistol.she won the first gold medal for greece, since greece hosted the olympics back in 2004.

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. | ριο2016 | iefimerida.gr | αννα κορακάκη, ολυμπιακοί αγώνες, ολυμπιακοι αγωνες 2016 Πιστόλι θα γίνουν την πέμπτη (29/7) και την παρασκευή (30/7). Η 23χρονη χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή και η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ολυμπιακούς αγώνες αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και να. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε.

H Anna Korakakh Kai H Ellhnikh Olympiakh Omada 2021 Ston Dromo Gia To Tokio Team Hellas Ertnews Gr
H Anna Korakakh Kai H Ellhnikh Olympiakh Omada 2021 Ston Dromo Gia To Tokio Team Hellas Ertnews Gr from press.ert.gr
Ολη η ελλάδα έμαθε για το εικοσάχρονο κορίτσι από τη δράμα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή και θεωρείται ήδη μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο. Το πρώτο μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο έφερε στην ελλάδα η άννα κορακάκη που διαγωνίσθηκε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Αννα κορακακη ολυμπιακοι αγωνεσ /πιο προσφατα. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. Η 23χρονη χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή και η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ολυμπιακούς αγώνες αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και να.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο.

Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. Welcome to my official sport page! Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε στην εκπομπή sportify και τον περικλή μακρή στο … 0. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η άννα κορακάκη πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Ην έκτη θέση στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη χάρισε στην ελλάδα ένα ακόμη μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ και μάλιστα χρυσό. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε. Η δις ολυμπιονίκης στο ρίο έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που. Xxxi olympic games gold & bronze medallist. Η 23χρονη χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή και η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ολυμπιακούς αγώνες αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του και να. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. 97,316 likes · 9,684 talking about this.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο. Την έκτη θέση στα 10μ. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η άννα κορακάκη πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. At the age of 20 and in just her maiden olympic campaign, she became the first greek.

8sr68 Dhh8n9 M
8sr68 Dhh8n9 M from www.gazzetta.gr
| ριο2016 | iefimerida.gr | αννα κορακάκη, ολυμπιακοί αγώνες, ολυμπιακοι αγωνες 2016 Η ολυμπιακή αποστολή της ελλάδας μπήκε πρώτη στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται, με σημαιοφόρους την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια. Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. At the age of 20 and in just her maiden olympic campaign, she became the first greek. Ωστόσο, σε λίγες μέρες θα έχει την ευκαιρία να. Στην 6η θέση η κορακάκη (vid) η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να ανέβει και πάλι στον βάθρο, καθώς κατέβαλε την έκτη θέση στα 10μ. Θερμή υποδοχή για την αν. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου.

Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια.

Το πρώτο μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο έφερε στην ελλάδα η άννα κορακάκη που διαγωνίσθηκε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Ην έκτη θέση στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, σε λίγες μέρες θα έχει την ευκαιρία να. Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Διαβάστε τι σκέφτεται και δείτε φωτογραφίες. Η άννα κορακάκη στο sportify.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook